joi, 27 iunie 2013

Raw for Beauty


Am placerea sa va prezint prima mea placinta raw cu fructe de padure amestecate! Am avut ceva emotii, dar gustul desavarsit al produsului final a risipit orice urma de indoiala.


Ingrediente pentru umplutura:

- 4 cesti fructe de padure amestecate
- 1 ceasca zmeura
- 1 ceasca miere
- 1 lingurita seminte psyllium
- 1 lingurita sare de mare



Ingrediente pentru Crusta de Placinta:

- 2 cesti nuci inmuiate
- 1 ceasca miere
- 1/2 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita sare de mare
- 1/2 lingurita extract de vanilie sau o pastaie de vanilie

Chimie:
Combina toate ingredientele intr-un robot de bucatarie. Amesteca-le pana cand se formeaza un aluat. Se intinde in tava si se congeleaza timp de o ora inainte de umplere.


Ingrediente pentru Sosul de Vanilie:

- 2 linguri extract de vanilie sau 4 pastai de vanilie
- 1 ceasca apa de nuca de cocos
- 2 cesti seminte de pin
- 3/4 ceasca miere
- 1 praf de sare de himalaya

Chimie:
Combina toate ingredientele intr-un blender pana cand amestecul devine cremos. Daca nu il folosesti pe tot (rezulta cam 2 cesti), poti sa il pastrezi la frigider, in recipient de sticla, pana la 10 zile.


Chimie:
Amesteca zmeura intr-un blender. Adauga mierea, sare si semintele de psyllium. Amesteca mixura pana se ingroasa. Restul fructelor de padure amesteca-le cu mixura de zmeura intr-un vas. Umple cu ele crusta si lasa placinta la rece timp de o ora.
Inainte de servire , garniseste-o cu Sos de Vanilie pentru a-i da o savoare suplimentara. Ceea ce ramane poate fi tinut la frigider pana la 3 zile.




Cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu